Iedereen heeft zijn eigen verhaal, achtergrond en hulpvraag. Als ambulant begeleider geef ik mensen intensieve aandacht, praktische ondersteuning, een luisterend oor en – waar nodig- een liefdevol duwtje. Zo help ik hen het stuur over hun leven weer in handen te krijgen.

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl.

i

BMO biedt intensieve, ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen in Tilburg met complexe, meervoudige problematiek.

BMO ondersteunt mensen die problemen ondervinden op het gebied van armoede, schulden, verwaarlozing (van zichzelf of hun omgeving), eenzaamheid, psychische stoornissen of lichamelijke beperkingen (zie ook de pagina voorbeelden).

BMO is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met een andere culturele achtergrond en opent door tweetaligheid (Marokkaanse/Nederlands) en een islamitische achtergrond ook de deuren die voor andere hulpverleners soms gesloten blijven.

BMO weet bovendien als geen ander complexe, financiele vraagstukken aan te pakken.

BMO is onafhankelijk en kan zo de tijd investeren die nodig is bij een specifieke groep mensen om contact te maken en vertrouwen op te bouwen of te herstellen.

BMO biedt voor iedereen zorg-op-maat.

Share This