Wie ben ik?

 

Mijn naam is Bouchra Bouzarouata. Ik ben in 1969 geboren in Meknés, Marokko. Inmiddels woon ik alweer 23 jaar in Nederland, ben ik gelukkig getrouwd én de trotse moeder van een zoon en een dochter.

In 2006 heb ik de MBO-opleiding tot sociaal pedagogisch werk succesvol afgerond. Ik ben daarnaast opgeleid om mensen met opvoedvragen te ondersteunen en groepstraining te geven.

Sinds 2000 werk ik als ambulant begeleider en maatschappelijk ondersteuner voor verschillende maatschappelijke organisaties in Tilburg, waaronder SEW/13 Volt en Stichting Het Werkt.

Door de jaren heen heb ik veel persoonlijke contacten opgebouwd in het Tilburgse sociale netwerk. Zo zit ik al ruim 5 jaar in de Cliëntenraad van Bureau Jeugdzorg Midden-Brabant en het Platform Belangenbehartiging cliënten Jeugdzorg regio Midden Brabant. Ik heb kennis van de sectoren jeugd, onderwijs, welzijn en wonen en weet hoe de systemen daaromheen werken.

In januari 2016 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik Bouchra Maatschappelijke Ondersteuning (BMO) opgericht. BMO beschikt over het KIWA-keurmerk en tevens de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Dit waarborgt de kwaliteit van mijn werk.

Share This